Снимка БулфотоНяма по-добре пазена граница от българо-турската - това заяви

...
Снимка БулфотоНяма по-добре пазена граница от българо-турската - това заяви
Коментари Харесай

Борисов: Няма по-добре пазена граница от българо-турската

Снимка Булфото

Няма по-добре защитавана граница от българо-турската - това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на откриването на Мюнхенската конференция на тематика " Нови хрумвания за Европа ", заяви Дарик.

 
" България е доста лоялна и дисциплинирана страна, тя стриктно съблюдава маастриските критерии ", разгласи министър председателят като цитира настоящите резултати от фискалната политика, която организира българското държавно управление. " Аз съм уверен, че откакто години наред изпълняваме тези критерии е време да ни приемете и в Еврозоната и в Шенген. Трябва тези, които са отличниците да получат и отлични резултати за труда си ", сподели Бойко Борисов, представен от пресцентъра на Министерски съвет.
 
Министър-председателят акцентира, че Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз дава опция да се постави тематиката за Западните Балкани, само че и за връзките на Европейски Съюз и огромните му съседи. " В инфраструктурно отношение би трябвало неотложно да се стартират коридорите 4, 8, 9 и 10, както и цифровата инфраструктура. Колкото и да ги подценявате, няколко войни потеглят от Балканите. Решението за там е бързо присъединение към НАТО и Европейски Съюз ", сподели министър председателят Борисов и прикани Европа да не се дели във връзка с въшнополитическите въпроси, а да работи единно.
 
Премиерът сложи акцент и върху значимостта на добрите връзки сред Европейски Съюз и Турция, като разясни, че и все още южният фланг на НАТО се пази от Турция и Европа разчита на нея. " Затова съм доста удовлетворен че Европейски Съюз реши да възстановява връзките си с Турция. Не единствено поради мигрантите, само че поради съдействието и поддръжката в границите на НАТО ", сподели Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР