Снимка БулфотоНа днешното заседание Министерски съверт прие постановление за одобряване

...
Снимка БулфотоНа днешното заседание Министерски съверт прие постановление за одобряване
Коментари Харесай

Кабинетът отпусна още 30 млн. лева за общинските и областните болници

Снимка Булфото

На днешното съвещание Министерски съверт одобри разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на здравеопазването в размер на 30 млн. лв. за обезпечаване на равнопоставен достъп на българското население до здравна помощ, включително и на високопланинските, отдалечени труднодостъпни места. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

През миналите две седмици направихме цялостен разбор на общинските и регионалните лечебни заведения. Анализът сподели, че редица разноски, които те вършат, не са финансово обезпечени. Установи се, че е належащо те да бъдат подкрепени. Няколко години подред се усилва минималната заплата, коeто също усилва техните разноски. Трябва да мотивираме тези хора, с цел да извършват почтено техните отговорности, съобщи Ананиев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР