Снимка: БулфотоМинистърът на здравеопазването Костадин Ангелов ще направи утре проверка

...
Снимка: БулфотоМинистърът на здравеопазването Костадин Ангелов ще направи утре проверка
Коментари Харесай

Костадин Ангелов проверя наличните количества на антигенни тестове и предпазни средства

Снимка: Булфото

Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов ще направи на следващия ден инспекция на наличните количества на антигенни проби и на защитни средства за медицинския личен състав. Заедно с него ще бъде и заместникът му Слави Пачалов.

Двамата ще срещнат медиите и със основаната организация за снабдяването на лечебни заведения в страната с персонални защитни средства и с антигенни проби.

Събитието ще се състои на следващия ден, 14 декември, в 9.30 ч. в Централната складова база на БЧК (с. Лозен, ул. „ Половраг “ № 29).

Утре, 14 декември, министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов и заместник-министър Слави Пачалов ще ревизират наличните количества на антигенни проби и на защитни средства за медицински личен състав, оповестиха от министерството на опазването на здравето. Двамата ще срещнат медиите и със основаната организация за снабдяването на лечебни заведения в страната с персонални защитни средства и с антигенни проби.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР