Снимка БулфотоКапитанът на националния отбор Ивелин Попов обяви, че бившият

...
Снимка БулфотоКапитанът на националния отбор Ивелин Попов обяви, че бившият
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Лечков има заслуга за нездравата атмосфера в националния отбор

Снимка Булфото

Капитанът на националния тим Ивелин Попов разгласи, че някогашният вицепрезидент на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков е една от аргументите халфът да приключи кариерата си в представителния отбор. Той разгласи решението си в средата на ноември, ден преди мача с Чехия от европейските квалификации, който беше 90-и за него.

" Той (Йордан Лечков) има заслуга за нездравата атмосфера. В моята глава аз разбирам, че шеф и отговорник за националния тим би трябвало да пази футболистите след мач, по този начин е редно. А не да се нахвърля и да изяснява " това е класата, толкоз можем ". Нека да ги споделя тези неща в съблекалнята, а пред хората да ни пази ", изясни Попов пред Канал 3.

" Моето решение не е плод на страсти, споделих го няколко пъти. Говорил съм 6-7 пъти с треньора Дерменджиев, ще се забележим и онлайн. "

Попов посочи, че с изключение на Лечков другите две аргументи за отказването му са негативизмът към националния тим и това, че за някои футболисти отборът не е приоритет. " Стигало се е до такава степен да упражняваме шест индивида или някои да се вършат на контузени, когато пристигна даден мач. Също по този начин са поставяли почивките си преди всичко пред националния тим ", добави Попов.

Йордан Лечков беше първи вицепрезидент на БФС и отговорник за националния тим в продължение на 14 години. Функциите му бяха отнети на съвещание на Изпълкома на 28 ноември, когато остана единствено като член на комитета.

Лечков претендира, че решенията на изпълкома в последните месеци са нелегитимни и даже оспорва в съда вписването на Михаил Касабов като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР