снимка БулфотоЕзикът, който държат от ИТН, по нищо не се

...
снимка БулфотоЕзикът, който държат от ИТН, по нищо не се
Коментари Харесай

Бабикян: Езикът, който държат от ИТН, по нищо не се различава от този на Бойко Борисов

снимка Булфото

Езикът, който държат от Има Такъв Народ, по нищо не се разграничава от този на Бойко Борисов. Поведението им е същото. Това разяснява в ефира на бТВ Арман Бабикян, народен представител от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.

„ Това е езика на Бойко Борисов – когато го подлагат на критика, той споделя „ те ми завиждат “, „ тези какви са “, „ тази е грозна “. Това равнище на диалога е детинско, неуместно и безсмислено “, счита депутатът от ИБГНИ.

Той подсети, че също като Има Такъв Народ, които отхвърлиха да се гласоподава отдръпването на номинирания за министър председател Пламен Николов, в предходния парламент Борисов отхвърли да се яви и да се гласоподава оставката на държавното управление му. По думите му, до момента в който се водят хлапашки и глупави диалози, нерешени остават значими проблеми, които касаят живота на всички в България, като актуализацията на бюджета и Плана за развиване, написа actualno.com.

„ Вече стартират да се нападат Народното събрание и парламентаризма. Кой ще направи актуализацията на бюджета, кой ще я гласоподава – това са парите на лекарите на първа линия, това са пенсиите, „ 60/40 “ за бизнес. Докато си ги мерят по стаичките, еготата имам поради, всички тези неща са застопорени “, разяснява Бабикян. Според него президента Румен Радев няма да се въздейства от поръчките на Българска социалистическа партия, а ще вземе независимо решение за третия мандат за сформиране на държавно управление в границите на 46-ото Народно заседание.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР