Снимка: БулфотоДепутатът от БСП Явор Божанков призова хората да не

...
Снимка: БулфотоДепутатът от БСП Явор Божанков призова хората да не
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Хора, ГЕРБ вече не е на власт, така че не е страшно! Говорете

Снимка: Булфото

Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков прикани хората да не се тормозят да приказват, защото ГЕРБ към този момент не е на власт.

Той разкри в изявление за БНР, че не е вземано решение да няма социалисти в служебното държавно управление на Румен Радев. По правилник присъединяване в длъжностен кабинет става след решение на групов орган, означи той и добави, че не му е известно да е имало сходно гласоподаване.

Относно упованията към служебното държавно управление Божанков означи, че в доста министерства има големи, скрити под килима проблеми, които би трябвало да излязат нескрито.

Явор Божанков е член на парламентарната комисия за проверка на досегашното ръководство. В предаването „ Преди всички “ той съобщи, че късата активност на комисията е посочила: „ Не е ужасно, хора! Говорете! ГЕРБ към този момент не са на власт, има кой да ви чуе. “

Божанков подчертава и върху казаното от Светослав Илчовски „ като един огромен състезател в българското земеделие “: „ Как се внася храна извън, по какъв начин ядем храна с ниско качество, по какъв начин това въздейства на нашето здраве, по какъв начин се източват пенсионни сдружения, по какъв начин се вършат кухи покупко-продажби на фондовата борса... “

Според Божанков разказът на Иван Ангелов бил „ още по-притеснителен “.

„ Това демонстрира равнището на едрия капитал в България – какви хора развиват огромен бизнес и какви хора са в обкръжението на министър-председателя. Картината е грозна. “

„ Целта е систематична смяна. Няма по какъв начин едно държавно обвиняване да работи конюнктурно съгласно мощните на деня. Толкова политизирано държавно обвиняване в последните години не е имало “, разяснява Явор Божанков, съгласно който не е проблем по кое време прокуратурата работи, а по кое време не работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР