снимка БулфотоБСП е партия на протеста, а не на статуквото.

...
снимка БулфотоБСП е партия на протеста, а не на статуквото.
Коментари Харесай

Зарков: БСП е партия на протеста, не на статуквото

снимка Булфото

Българска социалистическа партия е партия на митинга, а не на статуквото. И ние бяхме на митингите на хората и то от първите дни. Това разяснява Крум Зарков от Българска социалистическа партия пред Нова тв.

Българска социалистическа партия е партия на митинга не по-малко от другите, които го споделят. Ние бяхме на митингите през цялото време. Изкуственото пришиване на Българска социалистическа партия към партиите от статуквото направи образуването на държавно управление невероятно. Това пришиване не взема поради последните 4 години, в които Българска социалистическа партия беше ярка съпротива на това ръководство и не взема поради напъните, които положихме. Това докара до неспособност за основаване на необятна коалиция без ГЕРБ и Движение за права и свободи, която да стартира смяната, за която хората се произнесоха на предходните избори и която, уповавам се, ще затвърдят на тези, уточни той.

Той изясни, че от левицата са се обърнали към " новите партии " доброжелателно, без да претендират за постове, поставяйки ясни и допустими условия за поддръжка. По думите му, обаче, това е било отхвърлено и въпросните партии са почнали да търсят в едно или друго гласоподаване пришиването на Българска социалистическа партия към други политически сили.

" Българска социалистическа партия е най-трайният политически индивид в нашата история и има бъдеще пред себе си. Тя има плюсове и минуси. Въпросът е какво можехме да създадем в този момент. Другите партии имаха потребност от нас и ние бяхме подготвени да помогнем. Не се получи - не е трагично. Отиваме на нови избори. Колкото по-голям резултат реализира Българска социалистическа партия, толкоз по-голям късмет има да излезем от цикъла на политическата рецесия ", разяснява още социалистът. Зарков счита, че при всички случаи ще има нова обстановка след идните изборите. По думите му Българска социалистическа партия ще увеличи резултата си.

" Надявам се всеки един, който взе участие в последните бурни седмици, да си е изтеглил уроците какво се случи в предизборната акция и след нея. Не би трябвало да влизаме в клопката, в който ни вкарват ГЕРБ от години насам, всеки да плюе другия и хората да останат с усещането, че " всички са маскари ". Не би трябвало за няколко точки в предизборната акция да изгориш всички мостове. Не е нужно и да плеснем с ръце, да вършим комплицирани обединения. Необходимо е всяка партия да припознае законния интерес на гласоподавателите на другата партия. И това да бъде ясно обяснено на хората ", акцентира националният представител от левицата.

По мотив машинното гласоподаване, Зарков разяснява: " Ние организирахме цялостна акция " за " машинното гласоподаване. Българска социалистическа партия не може да загуби от по-честен избор, а машините обезпечават по-честен избор. Възрастните хора не трябва да бъдат подценявани - те нямат проблем да употребяват машините. Машините са извънредно елементарно за потребление ".

" Нужен е план за бъдещето на България ", заключи Зарков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР