Снимка БулфотоБлизкият до Бойко Борисов сайт Пик публикува серия от

...
Снимка БулфотоБлизкият до Бойко Борисов сайт Пик публикува серия от
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Държанието на Цветанов граничи с предателство! Браво на Борисов, че го изгони

Снимка Булфото

Близкият до Бойко Борисов уебсайт Пик разгласява серия от сериозни публикации против доскорошното му " семейство " в лицето на Цветан Цветанов. 

Ето какво написа " Пик " без редакция:

" Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов излезе от миманса, в който беше пратен след абсурда с първокласния апартамент с частен асансьор в постройка на „ Артекс “. Преди дни той си разреши да нападна непосредствено партията, както и персонално премиера Бойко Борисов, освен това без към момента да е завършила инспекцията за парцелите и приходите му и да е ясно дали има нарушавания по случая.

Цветанов, който разгласи, че към този момент ще се занимава единствено с разбори, свързани с НАТО и сигурността, внезапно се намеси вероломно във вътрешната политика и се изрече отрицателно за партия ГЕРБ, на която още е член. Той предсказа оттегляне на ГЕРБ на идните локални избори и хвърли в потрес членовете й, които се кълняха в неговата честност. Позволи си да приказва и за Българска социалистическа партия Движение за права и свободи, прогнозирайки, че последните ще са огромните спечелили на вота. 

Непремерените му изявления, зад които проличава явен реваншизъм, внесоха ужас в редиците на партията, което обърка най-много народните представители. Повече от братска преданост избраха да запазят безмълвие.

Агенция ПИК потърси за коментар по отношение на дейностите на Цветан Цветанов депутата от ГЕРБ Спас Гърневски, който е от гражданската квота и постоянно е приказвал свободно и почтено.

" Няма да скрия, че изказването на господин Цветанов, и то дни преди старта на предизборната акция за локални избори, мощно ме смути. Ни в чеп, ни в ръкав, думите му се трансфораха в директна и то безусловно голословна офанзива против ГЕРБ и нейния водачи. Да критикуваш личната си партия и да предричаш занижени резултати, когато през вчерашния ден си бил на яркият й уредник, гравитира с избрания, равносилни на изменничество. Такива думи един войник не изрича в никакъв случай, даже когато главата му е на ешафода, разяснява Гърневски.

Той разяснява, че в никакъв случай не е крил уважението си към Цветанов. През 2013 година персонално го е молил да не се отказна, а да откри сили да продължи напред, да бъде все по този начин близо до Бойко Борисов и да продължи битката в името на европейска България. Бойко бе всичко за Цветанов и Цветанов за него.

" Само че, неговите рамене са натоварени с извънредно огромна отговорност. Той дава отговор пред Борисов и народа с главата си за бъдещето на България. Ето това доста политици трябваше да схванат, когато на това национално заседание министър председателят загатна за „ сините лампи “, разяснява той.

" Да, господин Цветанов, приятелю - във вашата персонална драма няма нищо нелегално, само че тя изплющя като поучителен честен бич над политическата класа, без значение от цветовете й. Бойко Борисов очевидно нямаше различен ход с изключение на да последва дирята на камшика и да светне сините лампи. И се освободи от един от най-близките си и почтени съратници. В името на демокрацията, това беше единственият му избор. И добре, че направи този умен политически ход. Спечели евроизборите, а в този момент е на път да завоюва и локалните. Г-н Цветанов, в името на цялата парламентарна група на ГЕРБ, министър председателят Борисов съобщи след освобождението ви от постовете, че Цветанов е един от нас като редови член на ГЕРБ. Не ни е зложелател и би било добре всеки, който желае, да контактува свободно с него да не се тормози. Аз го върша постоянно. Дори преди два дни ви честитих новата конструкция, която сте оглавили. Поканихте ме на кафе в офиса ви и заявявам, че ще дойда.

Що се отнася до изборите ви апелирам да не ги коментирате и то в неприкрито фаворизиране на съперниците. Ако имаме отрицателен резултат, то вие самият носите отговорност за част от него. Но тъй като успеха на ГЕРБ ще е безапелационна, ние всички ще отчетем и вашия принос за нея.

Моля ви, приятелю, запазете хладнокръвие и се молете за следващата победа на ГЕРБ, с цел да върви България по своя европейски път, постоянна и мощна, както до момента! ", разяснява Гърневски. 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР