Снимка Булфото17-годишен младеж е бил бит от полицаи в Сандански,

...
Снимка Булфото17-годишен младеж е бил бит от полицаи в Сандански,
Коментари Харесай

Антон Кутев хвърли бомба: 17-годишен младеж е бил бит от полицаи в Сандански, МВР да каже...

Снимка Булфото

17-годишен юноша е бил обичай от служители на реда в Сандански, Министерство на вътрешните работи да каже какви ограничения ще предприеме. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев на брифинг в Народното събрание, съобщи „ Фокус “.

``
реклама

„ Получихме сигнал от Конфедерация за отбрана на правата на децата, че в петък вечерта четирима младежи – сред 13 и 17-годишни деца, в Сандански влизат в спор с различен човек, който е бил с автомобил. Но вследствие на този конфликтът индивидът, с който се скарват тези деца, се оказва граждански служител на реда, който сега не е на работа. След това идват три полицейски коли и пребиват едно от децата “, съобщи Кутев и уточни, че детето сигурно се е държало надменно, само че по думите му не е налитало пердах.

„ Каквото и да е направило това дете, можеше да бъде задържано и съдено или да бъдат взети други ограничения. То има 20 контузни рани. Децата, които имат клипчета на част от протичащото се, описват, че 17-годишният юноша първо е бил обичай пред тях, а след това е обичай и в самото районно. Искам да попитам какво е наложило един 17-годишен юноша да бъде обичай от повече от пет служители на реда. Какво постанова тази форма на арест? Според мен става дума за превишаване правата на служителите на реда, само че не съм аз индивидът, който да го каже.

Затова апелирам медиите да зададат въпрос на днешния брифинг на Министерство на вътрешните работи какви ограничения ще бъдат подхванати, а аз ще дава всички документи, които имам “, съобщи Кутев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР