СНИМКА: БУЛФОТОЗа пътнотранспортните произшествия идеята е да не провеждаме кампании,

...
СНИМКА: БУЛФОТОЗа пътнотранспортните произшествия идеята е да не провеждаме кампании,
Коментари Харесай

Демерджиев: Срещу катастрофите трябват мерки в дългосрочен план, а не кампании

СНИМКА: " БУЛФОТО "

За пътнотранспортните катастрофи концепцията е да не организираме акции, а да предприемем ограничения, които да работят в кратковременен и дълготраен проект, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев по време на Националното заседание на Министерството на вътрешните работи (МВР).

Ще чакам и ще изисквам Министерство на вътрешните работи да се ръкводи от правилото на правда в дейностите, означи още служебният министър. " Всеки от вас, който съблюдава този принцип в дейностите си, ще има цялостната поддръжка на управлението. Всеки, който не съблюдава и прави правонарушение и закононарушение, - ще бъдем безкомпромисни към този вид прояви. Основната задача е да организираме провеждането на изборния развой да протече умерено и несъмнено ", сподели Иван Демерджиев.

По думите му Националното заседание на Министерство на вътрешните работи е добра опция да се дискутират целите, които стоят в границите на идните месеци.

Мотото на нашата работа се назовава – резултати. Очаквам от всеки от вас резултати, те ще бъдат резултати за българските жители и обществото, означи още министър Иван Демерджиев./БТА
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР