Снимка: БулфотоВсякакво говорене за помирение между президент и правителство и

...
Снимка: БулфотоВсякакво говорене за помирение между президент и правителство и
Коментари Харесай

Румен Радев: Първо да се изчисти истината за записи, шкафчета, схеми, после диалог

Снимка: Булфото

" Всякакво говорене за помиряване сред президент и държавно управление и за сформиране на експертно правителство  не може да се случи без изчистване на въпросите с корупционните практики във властта . "  

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в ямболското село Бояджик, където е на посещаване във връзка Деня на независимостта, заяви БТВ.

Думите му са отговор към  предлагането на вицепремиера Красимир Каракачанов да се отдръпна  от поста си в името на разговора сред президентската институция и Министерския съвет, написа

" Диалогът има смисъл единствено в случай че бъде подложен на здрава основа. Това значи по неоспорим начин  да се почисти истината за записи, шкафчета, корупционни схеми Да установим кои са механизмите, водещи до неуспеха в ръководството, които са механизмите, водещи до този циничен модел на ръководство,  как да бъдат отстранени, по какъв начин да се възвърне справедливостта, разяснява Радев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР