Снимка: BulFoto В приветственото си слово командирът на 3-то бригадно

...
Снимка: BulFoto В приветственото си слово командирът на 3-то бригадно
Коментари Харесай

Новоназначени военнослужeщи положиха клетва в Благоевград

Снимка: BulFoto

В приветственото си слово командирът на 3-то бригадно командване полковник Митко Балтов означи, че изборът на специалност значително се дефинира освен от просветителната система, само че най-много от фамилната среда и публичния авторитет. Окончателният избор обаче се обуславя от вашата ценностна система, решението ви да кандидатствате за банкет на военна работа, да бъдете признати в редовете на Сухопътни войски и на Трето бригадно командване, сподели още полк. Митко Балтов.

Той изрази убеденост, че направеният избор е верен, тъй като военнослужещите от състава на Сухопътните войски са образовани, мощно стимулирани и дисциплинирани.

Снимка: BulFoto

" Предстои ви да произнесете сакралните слова на военната клетва, които са били мерило за достолепие на генерации храбри българи. От през днешния ден тя ще бъде за вас вашият най-съществен честен и легален акт, от който ще се ръководите всички вие ", сподели още полк. Митко Балтов. 

Той пожела на новоназначените военнослужещи да бъдат почтени приемници и продължители на славната традиция на Българската войска, на Сухопътните ѝ войски и на Трето бригадно командване, което е горделив правоприемник на славния 14-и пехотен полк, 25-и Драгомански полк и на Трета мотострелкова дивизия.

Снимка: BulFoto

След тържественото полагане на военна клетва, Негово високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим отслужи водосвет за здраве и благополучие на новопостъпилите чиновници и целия цифров състав на Трето бригадно командване и насочи пожелания към бойците. В слово от името на новоназначените военнослужещи редови войник Халачев, който през днешния ден постави своята военна клетва, сподели, че този ден е специфичен за всички, които се заклеха да служат на родината.

" Щастлив съм, че съумях да продължа фамилните обичаи и осъществих своята детска фантазия, която всяка година се превръщаше във все по-осъзната цел, за която се подготвях отдавна и към този момент съм част от редиците на Българската войска ", сподели в словото си редови войник Халачев.

Снимка: BulFoto
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР