Снимка БулфотоТрябва да има повишение на заплатите и техническата система

...
Снимка БулфотоТрябва да има повишение на заплатите и техническата система
Коментари Харесай

Бившият разузнавач Красимир Райдовски: Отвличането на Адриан и обявяването на Русия като заплаха за нас се използват за партийни цели

Снимка Булфото

" Трябва да има покачване на заплатите и техническата система в Министерство на вътрешните работи. Няма да стане единствено с подготовка и предпоготовка. " Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков във връзка разискванията при приемането на първо четене на закона за Министерство на вътрешните работи, заяви Пик.

Според него по този метод се удостоверява хаоса в системата, който следва, защото съгласно социалиста не може Министерство на вътрешните работи да предлага частна защита.

" Това е комерсиална активност на Министерство на вътрешните работи. Като гузни негонени бягате дами и господа от ръководещото болшинство ", съобщи от трибуната на Народното събрание Янков.

Червеният народен представител предизвести, че с своенравие в Министерство на вътрешните работи може да се чака само чиновниците да са неспокойни.  

Депутатът от Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов се връща още веднъж Дирекция охранителна полиция, която съществувала до 2012 година. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР