Снимка: БулфотоПросташко институционално поведение. Така лидерът на АБВ Румен Петков

...
Снимка: БулфотоПросташко институционално поведение. Така лидерът на АБВ Румен Петков
Коментари Харесай

Румен Петков с остри думи за реакцията около визитата на Радев в Естония: Просташко институционално поведение

Снимка: Булфото

" Просташко институционално държание ". Така водачът на АБВ Румен Петков назова метода, по който ръководещите в страната ни са постъпили към визитата на президента Румен Радев в Естония.

Припомняме, че до момента в който президентът бе в прибалтийската република у нас бе оповестено, че визитата е прекъсната поради контакт на делегацията ни със инфектиран с ковид. Здравният министър Костадин Ангелов даже съобщи, че президентът ще бъде подложен под карантина при кацането. При връщането си у нас обаче Радев сподели негативен тест.

" Случаят с ковид и абсурда удря България. Това, несъмнено, за Борисов няма никакво значение, него го интересуват шкафчето му и прокурорът да не го прибере. И да няма длъжностен министър, тъй като служебният министър ще го прибере. Но методът, по който постъпихме – това е пошло институционално държание ", сподели Петков пред " Актуално ".

Относно форума, на който президентът беше поканен, Петков съобщи, че „ Три морета “ провокира ново разделяне в Европейския съюз – опълчва старите и новите членове на Съюза.

" На този конгрес се гледа като на санитарен контрол между Русия и остаряла Европа. Трябва да си дадем сметка къде е ползата на България и къде е ползата на Европа ", уточни Петков.

" Оставяме настрани, че държавното управление е взело решение ние, като домакини, да влагаме 20 млн. лева във формата, каквото и да значи това. Някой би трябвало да изясни защо са тези 20 млн. евро ", подчерта водачът на АБВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР