Снимка: Булфото, архивЗапочна 67-ият пореден антиправителствен протест в столицата. Той

...
Снимка: Булфото, архивЗапочна 67-ият пореден антиправителствен протест в столицата. Той
Коментари Харесай

67-ият пореден антиправителствен протест в столицата е под надслов: Нас не ни е страх

Снимка: Булфото, списък

Започна 67-ият следващ антиправителствен митинг в столицата. Той е под надпис: " Нас не ни е боязън ".

Обстановката в Триъгълника на властта е спокойна. Движението по бул. " Дондуков " се реализира обикновено. Бусът с озвучителна техника блокира " Цар Освободител ", написа Novini.bg. 

Исканията на протестиращите остават неизменими - оставка на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, отдалечено гласоподаване, предварителни избори, привикване на Велико национално заседание за промени в Конституцията.

По-рано през днешния ден от така наречен Отровно трио. оповестиха, чеследващото " Велико национално въстание " ще бъде на 22 септември на площад " Независимост " от 17.00 ч.

По думите им тогава българите ще заявят ясно и високо, че желаят своята самостоятелност от мафията, корупцията и подземния свят, " които са в ръцете на Борисов ".

Ние няма да отстъпим обратно и няма да променим нищо, без значение от газа, побоите и всичко, което се лее в посока на жителите и пореста, обявиха още от триото.
За нас Борисов е не просто зло, а минало, оповестиха още те.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР