Снимка: Булфото, архивЗам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов написа

...
Снимка: Булфото, архивЗам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов написа
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за Христо Иванов: Умният човек много би трябвало да внимава, когато говори публично

Снимка: Булфото, списък

Зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов написа коментар в Туитър по отношение на изявлението на Христо Иванов от Демократична България от през днешния ден.

" Умният човек доста, но доста би трябвало да внимава, когато приказва обществено и да мисли за следствията. Ако мисли… ", написа той.

" Предложението на Слави Трифонов за кабинет шокира ужасно доста хора - и като метод на деяние, и като наличие, и като личен състав. Чудя се дали не е доста тежка загуба на връзка с действителностите. Може би става дума за проект - да предизвика разпадането на тази настройка, наречена партии на митинга, да се репродуцира по този начин обичания на сараите модел на кабинет, който се носи по повърхността с неразбираеми болшинства и това да обезпечи на Бойко Борисов комфорта на бъде съпротива на един слаб кабинет ", сподели Иванов пред Би Ти Ви, написа " Евроком ".

Все отново Иванов няколко пъти сподели, че " не желае да гори всички мостове " и прикани определените за народен представител на " ИТН " да помислят " трезво, отговорно и с морала си " и да ревизират позицията на водача си.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР