Снимка: Булфото, архивВ Министерството на правосъдието ресорният министър Десислава Ахладова

...
Снимка: Булфото, архивВ Министерството на правосъдието ресорният министър Десислава Ахладова
Коментари Харесай

Правосъдният министър: ЕК приветства усилията на правителството в борбата му срещу корупцията

Снимка: Булфото, списък

В Министерството на правораздаването отрасловият министър Десислава Ахладова показва пред публицисти отчета на Европейската комисия за върховенството на закона в България. Първоначално беше планувано това да се случи предходната седмица, само че беше отсрочено, оповестява " Евроком ".

Припомняме, че това е първият отчет по новия механизъм за наблюдаване и съдействие, претрупан със задачата да съблюдава върховенството на закона във всички държави-членки на Европейски Съюз.

Европейската комисия подчертава върху сфери, предпочитано посочени, като тези области мога да кажа, че съответстват с целите на държавното управление. Комисията показва, че бяха извършени серия от следствия и подчертава върху напъните на българското държавно управление в битката му против корупцията, уточни министър Ахладова.

,,Бяха подхванати редица дейности против огромен брой лица, заемащи висши държавни длъжности като министри, заместник-министри и кметове. По тези каузи се работи доста интензивно с Германия и Италия. Европейска комисия прави оценка позитивно работата на административните съдилища, отчитайки намаляването на времето за разглеждането на административните дела``, добави още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР