Снимка Булфото, архивТома Биков в изявление на ГЕРБ в парламента

...
Снимка Булфото, архивТома Биков в изявление на ГЕРБ в парламента
Коментари Харесай

ГЕРБ: Бойко Рашков е най-несъстоятелният вътрешен министър през последните 31 години

Снимка Булфото, списък

Тома Биков в изказване на ГЕРБ в Народното събрание съобщи: От тази конференция на Бойко Рашков станаха ясни 2 неща. Първо, че Бойко Рашков е най-несъстоятелният министър на вътрешните работи през последните 31 години.

Второ, че той има предпочитание да остане вътрешен министър и в постоянния кабинет. Ние имаме изгода той да остане, тъй като доста елементарно ще нападаме това министерство. Но, за страната сходно развиване би било нещо приблизително сред фарс и покруса.

Днешната конференция в Министерство на вътрешните работи цели да приготви почвата да се измъкне от въпросите, които ние ще му зададем, съобщи думите на Биков . 

Бойко Рашков употребява трибуната на Министерство на вътрешните работи с цел да прави внушения, ние считаме, че това е неприемливо да се вършат внушения против една политическа партия - Политическа партия ГЕРБ. Ние ще продължим да задаваме въпроси и в случай че би трябвало всеки ден ще го изслушваме. В България към момента считам, че сме правова дъжава и има хипотеза за невиновност. Това се потвърждава в съда. Бойко Рашков не е последна инстанция, с цел да прави сходни внушения ", съобщи Десислава Атанасова. 

" Бойко Рашков призна три доста значими неща. Благодарение на Министерство на вътрешните работи, състава на Народно събрание е подобен какъвто е. Такова нещо в българската история - не знам дали се назовава деморкация, парламентаризъм или полицейщина. 14 000 са предварителните протоколи написани от хора свързани с ГЕРБ. Този тип документ не се връчва на индивида, който го е подписал. Този документ не оставя диря, само че 14 000 бройки няма по какъв начин да останат. Това " любовно пояснение " пред президента - да заявиш какъв брой е значимо да изчегърташ ГЕРБ е доста сходно на онази конференция, когато съобщи, че е арестувал кмет на ГЕРБ, а той се оказа от Движение за права и свободи ", съобщи Маноил Манев. 



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР