Снимка Булфото, архивСъдът отказа да уважи молбата на черногореца Будимир

...
Снимка Булфото, архивСъдът отказа да уважи молбата на черногореца Будимир
Коментари Харесай

Съдът не пусна предсрочно Будимир Куйович

Снимка Булфото, списък

Съдът отхвърли да почете молбата на черногореца Будимир Куйович за условно предварително освобождение от пандиза, съобщи БГНЕС.

Един от огромните балкански наркотрафиканти беше дефинитивно наказан на 16 години затвор през 2010 година. Той бе арестуван в България при спецакция в края на декември 2007 година.

„ Има едно наложено наказване, което, с цел да бъде лицето освободено предварително от неговото изтърпяване, би трябвало да е дал задоволително доказателства за своето коригиране по време на престоя му в местата за отнемане от независимост. В сегашния случай от всички събрани по делото доказателства, подобен извод не можа да бъде изработен съгласно мен, съдът се съгласи също с това, защото смяната при него, въпреки и от тези мнения на затворническата администрация да има такава смяна, тя не е устойчива и трайна, с цел да може да бъде освободен предварително ”, сподели прокурорът Андрей Янкулов.

Куйович стартира да изтърпява 16-годишната си присъда през 2009 година Той е имал условно наказване, което е задействано с общото най-тежко наказване, което търпи сега. В този миг на него му остава да изтърпи още 4 години, 3 месеца и 15 дни в пандиза. От 2017 година той е в затворническото общежитие в Казичане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР