снимка Булфото, архивС обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна

...
снимка Булфото, архивС обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна
Коментари Харесай

Казус в съда: Полицията във Варна го спря без книжка, а той от притеснение разсипа дрогата си в колата

снимка Булфото, списък

С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд е предаден 30-годишният Ивелин Ил. от Тюленово. Той ще дава отговор за държане на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение за разпространяване. Общата стойност на откритите и конфискувани при полицейска инспекция на два автомобила, благосъстоятелност на подсъдимия, и в населявания от него апартамент чартърен е 1316 лв.. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 2 до 8 години  и с санкция от 5000 до 20 000 лв.. 

Престъпната активност на Илиян била открита на 28 октомври 2017 година Колата на подсъдимия била спряна за инспекция. Служителите на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна открили, че свидетелството за правоуправление на Ивелин Ил. е отнето, описват от пресслужбата на Апелативната прокуратура в мроския град.При пристъпване към обиск на нарушителя, той се опитал да скрие наркотичните субстанции, които носел в себе си. От терзание обаче пакетчетата паднали на седалката на колата. Така у него били открити и конфискувани 9 таблетки метамфетамин, както и бяло вещество на прахуляк и бучки, което  реагирало на амфетамин.
При претършуване на жилището, където живеел Ивелин, били открити още наркотични субстанции. В паркирания пред входа му различен автомобил полицията иззела три торбички с амфетамини, като единствено в едната количеството било съвсем 40 грама. Иззети са били и две електронни везни, както и опаковки от опиати.
От началото на досъдебното произвеждане Ивелин Ил. е арестуван под стража  с определение на Варненския областен съд. В края на януари тази година съдът е изменил най-тежката мярка за процесуална насила в домакински арест. 
Предстои делото против 30-годишния мъж, държал разнообразни типове наркотични субстанции за разпространяване, да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР