Снимка: Булфото, архивПротестиращи лекари, медицински сестри, подкрепени от родители на

...
Снимка: Булфото, архивПротестиращи лекари, медицински сестри, подкрепени от родители на
Коментари Харесай

Протестиращи медици блокираха столичен булевард

Снимка: Булфото, списък

Протестиращи лекари, медицински сестри, подкрепени от родители на заболели деца, блокираха бул. " Иван Гешов " на пешеходния светофар в двете направления. Протестиращите упорстват за отпаднане на лимитите в детското опазване на здравето, за смяна на статута на профилираната болница за интензивно лекуване по детски заболявания " Проф. Иван Митев ", както и за увеличение на възнагражденията им, написа Novini.bg.

``
реклама

Въпреки уверенията за заместник-министъра на опазването на здравето Жени Начева, че има опция болно дете да бъде трансферирано от едно поделение в друго, това не е правилно, сподели за Българска телеграфна агенция доктор Адил Кадъм, доктор от Клиниката по генетика. Промяната на статута на болничното заведение желаеме, тъй като сега тя се финансира единствено посредством Здравната каса.

Нов статут би дал опция за цялостно финансиране от Министерството на здравеопазването, изясни Кадъм.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР