Снимка Булфото, архивПо Черноморието ще бъде предимно облачно, ветровито и

...
Снимка Булфото, архивПо Черноморието ще бъде предимно облачно, ветровито и
Коментари Харесай

От дъжд до сняг по Черноморието днес

Снимка Булфото, списък

По Черноморието ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от дъжд. реклама Привечер по северното крайбрежие дъждът ще премине в сняг. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 2 и 7°. Вълнението на морето ще е 3 – 4 бала. Температурата на морската вода е 6 – 8°. Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца, написа meteo.bg.

В страната ще доминира облачно време и на доста места, основно в южната половина от страната, ще има превалявания от дъжд, по-значителни през нощта против вторник в югозападните региони. Привечер в Северозападна България също ще има превалявания, които с понижението на температурите ще минават в сняг.

Ще духа сдържан, в Дунавската низина и източните региони – краткотрайно и мощен вятър от североизток. Максималните температури ще са от 3 – 5° тук-там в Северна до 10 – 13° в Югозападна България. В планините ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от сняг, под към 1700 метра – от дъжд. Ще духа мощен южен, по високите и открити елементи и ураганен вятър от югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра – към 0°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР