Снимка: Булфото, архивОт ГЕРБ определят днешния изборен ден като безпрецедентен

...
Снимка: Булфото, архивОт ГЕРБ определят днешния изборен ден като безпрецедентен
Коментари Харесай

ГЕРБ свика брифинг преди края на гласуването и обяви: Днешният изборен ден е безпрецедентен

Снимка: Булфото, списък

От ГЕРБ дефинират днешния избирателен ден като невиждан - от сутринта царува безпорядък, ЦИК са заседавали за пръв път в 9:00 ч., а хората са имали потребност от инструкции и помощ. От някогашната ръководеща партия свикаха изнърдене брифинг час преди края на гласуването.

Според ГЕРБ за пръв път вътрешен министър е пропагандирал до последно за политическа мощ. Обвиняват го, че е привиквал техни симпатизанти в районните ръководства и е оказвал напън. Според ГЕРБ с това си държание министърът е посочил какво ще е държанието на президента Радев оттук-нататък.

Основните упреци са към ЦИК, че не са си свършили работата и са провокирали безпорядък и ниска изборна интензивност.

" Свидетели сме на невиждан избирателен ден, на избирателен безпорядък от сутринта, на ЦИК, която реши да стартира работа в 9 часа, в случай, че изборният ден стартира още в 7. ЦИК, която е следена от президента Радев, трансферира отговорността към РИК, на блокирали машини, на хора, които не са съумели да упражнят правото си на избор на хора, които са се отказали да упражнят правото си на избор и заради това визираме най-ниската изборна интензивност през последните 30 години ", съобщи Тома Биков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР