снимка Булфото, архивОколо 00:05 ч. тази нощ по пътя Добрич

...
снимка Булфото, архивОколо 00:05 ч. тази нощ по пътя Добрич
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пътя Добрич – Варна! 40-годишен мъж е загинал, общо шест човека са в болница, две жени са с опасност за живота

снимка Булфото, списък

Около 00:05 ч. тази нощ по пътя Добрич – Варна, малко преди отбивката за с. Зорница, 40-годишен лидер на  „ Пежо 406 “ ненадейно навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в движещ се в посока Варна рейс „ Мерцедес Спринтер “.

Вследствие на ПТП-то лидерът на  „ Пежо “-то – 40 година, от Добрич, е умрял на място, 42-годишна пътничка на предна дясна седалка в лекия автомобил е настанена в болница, с фрактура на череп, има заплаха за живота ѝ. 56-годишния лидер на рейс Мерцедес, който също е от Добрич е получил фрактури на таз и десен крайник и травми на глава и гръден панер, настанен е в болница, няма заплаха за живота му.

Пострадали са и 4 дами от Добрич, пътнички в рейса – 50-годишна жена е с фрактури на шиен прешлен, ребра и предмишница, е в болница с заплаха за живота. Другите три пътнички - 67-годишна жена, която е получила фрактура на таз и травма на глава; 49-годишна жена, която е с травми на гръден панер, коляно и глава и 59-годишна жена, която е с травми на глава, гръден панер и поясна област, са настанени в болница, няма заплаха за живота им. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР