снимка: Булфото, архивМомчетата на селекционера Найден Найденов отстъпиха на връстниците

...
снимка: Булфото, архивМомчетата на селекционера Найден Найденов отстъпиха на връстниците
Коментари Харесай

Найден Найденов: Не започнем ли ние да си организираме контраатаките, няма как да стане

снимка: Булфото, списък

Момчетата на селекционера Найден Найденов отстъпиха на връстниците си от Белгия с 1:3 (25:19, 22:25, 20:25, 23:25) в борбата за 5/6-о място на Мондиал 2021, играна довечера в Карбония (Италия).

Старши треньорът на националния ни тим по волейбол за мъже до 21 години Найден Найденов проучва цялостното ни показване на Световното състезание, на което домакини бяха България и Италия, както и вероятностите пред играчите, които към този момент навлизат в мъжкия волейбол. 

" Не стартираме ли ние да си организираме контраатаките, няма по какъв начин да стане. Няма! Толкова неточности след извадени топки, неорганизирани по-късно контраатаки, няма нито един тим. С всичко друго се оправяме, само че това е точконосец и ние не можем да пропущаме толкоз доста благоприятни условия. 

Иначе всичко е супер - шести в света не е малко. Важното е, че се видя къде би трябвало да работят тези момчета в клубовете си, с цел да могат да израстват. Това е най-важно от това международно състезание ", съобщи Найденов, добавя Спортал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР