Снимка Булфото, архивМария Илиева гордо обяви, че се справя чудесно

...
Снимка Булфото, архивМария Илиева гордо обяви, че се справя чудесно
Коментари Харесай

Мария Илиева призна, че е самотна майка и разказа как се справя

Снимка Булфото, списък

Мария Илиева гордо разгласи, че се оправя отлично като самотна майка и синът й е мъжът на живота й. За първи път в ефира на предаването „ Папараци ” тя изрично отсече, че с бащата на дребния Александър не са дружно и удостовери слуховете, че единствено тя се грижи за сина си, съобщи " Флагман ". Въпреки приказките за възможна женитба и даже размахания „ годежен ” пръстен през лятото, с днешна дата е безусловно ясно, че с романът й с Георги Михайлов е завършил. „ Справям се отлично, усещам се окрилена, че мога по едно и също време да работя и да бъде майка ”, оцени се сама Илиева.

Тя пристигна на изявлението с бебето, което се роди при започване на годината. Очевидно не се разделя с него нито за минута, тъй като Александър бе зад кулите и по време на няколкото й концертни изяви през година. Илиева разяснява абсурда и с изтритите от интернет пространството песни на бившето й гадже Атанас Колев.

Тя го упрекна, че е отказал контракт с нейната звукозаписна компания без никаква причина и по тази причина тя и сътрудниците й решили, че няма потребност техен продукт-песни и клипове с Наско да не престават да участват в пространството. „ Инвестицията ни в Колев няма по какъв начин да бъде възвърната ”, отсече изпълнителката.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР