Снимка Булфото, архивКрай на безплатното теглене от банкомат! И последната

...
Снимка Булфото, архивКрай на безплатното теглене от банкомат! И последната
Коментари Харесай

Край на безплатното теглене от банкомат

Снимка Булфото, списък

Край на безплатното изтегляне от банкомат! И последната огромна институция стартира да тарифира личните си клиенти, когато дърпат кеш от нейна АТМ-машина. УниКредит Булбанк разгласи, че таксата към този момент е 30 стотинки. Досега беше нула. От финансовата институция изясняват, че смяната в цената е била заложена още през март, само че е била арестувана преднамерено поради корона рецесията и изключителното състояние у нас. За картодържателите, които не уцелят банкомат на УниКредит, а на друга банка, тегленето с дебитна карта се таксува по 1.50 лв., пише marica.bg.

Малко по-евтина е услугата за картодържателите на другия огромен състезател - Банка ДСК. Според настоящия „ ценоразпис ” тегленето  с дебитна карта, издадена от ДСК на неин банкомат, излиза 30 стотинки, а на непознат - 1.20 лв..

ПИБ удържа също 30 стотинки на картодържателите си на личен банкомат и 1 лев за непознат. При ПроКредит Банк тегленето от АТМ-машина, която не е конфигурирана от тях, коства 2 лв., сподели инспекция на „ Марица ”.

Наблюдателни пловдивчани означават, че от февруари до момента таксите за най-често употребената услуга - изтегляне от банкомат, са вдигнати незабелязано. През зимата и при Банка ДСК и при УниКредит Булбанк пари кеш от банкомат на друга банка се получаваха против удръжка от 1.10 лв..  

Тарифите с таксите и комисионите на банките се трансформират в последно време много постоянно. Клиентите са длъжни да се осведомят за това независимо, като наблюдават уеб страниците на финансовите институции.

 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР