Снимка Булфото, архивКрасимир Каракачанов коментира днешния празник във Фейсбук така:Съединението

...
Снимка Булфото, архивКрасимир Каракачанов коментира днешния празник във Фейсбук така:Съединението
Коментари Харесай

Каракачанов: Днешните „нови политици“ не само не могат да обединят нацията, но и копаят дълбоки пропасти, които разклащат устоите на Родината ни

Снимка Булфото, списък

Красимир Каракачанов разяснява днешния празник във Facebook по този начин:

" Съединението на Княжество България с Източна Румелия е акт, от който би трябвало да се поучим през днешния ден. Точно през днешния ден, когато в постройка, на която е изписано „ Съединението прави силата “, ставаме очевидци на грозни подиуми на извънредно разцепление и жестоко тъпчене на парламентаризма и държавността. 
Преди 136 години нашите предшественици са загърбили персоналните си борби и разлики и са се обединили в името на общата цел – да осъществят Съединението и да защитят националния интерес като победят външния агресор. Те първо са били българи и по-късно леви и десни, либерали и демократи.
Днес, за огромно страдание, ставаме очевидци на грозни политически борби в името на персонални цели и ползи. Днешните „ нови политици “ освен не могат да обединят нацията, само че и копаят дълбоки пропасти, които разклащат устоите на Родината ни. Тези хора не могат да се схванат за обикновени неща, до момента в който на прага ни дебнат съществени закани. Опасни външни агресори доближават границата ни, рискови антихристиянски и антисемейни идеологии си проправят път и подкопават нашите обичайни полезности и морални устои и протягат ръка на най-ценното ни – нашите деца.
И на фона на всичко това, 136 години след подвига на дедите ни, България е под опасност. И то освен външна, а най-много вътрешна. И тя идва от същите тези самозвани хора, които надменно се гаврят с държавността и парламентаризма. Псевдопатриоти, сложили страната ни на „ тезгяха “ и я търгуват. Продават паметта на стотиците хиляди наши сънародници, дали живота си за националния блян, за свободата и независимостта.
Именно за това тъкмо през днешния ден е моментът да кажа още веднъж, че за нас от Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай водещи не са били Брюксел, Вашингтон или Москва. За нас България е над всичко и това би трябвало да стане верую за всички.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР