Снимка Булфото, архивКрадат ли се бизнеси в България с помощта

...
Снимка Булфото, архивКрадат ли се бизнеси в България с помощта
Коментари Харесай

Борисов между готов съм веднага да се заема и всеки случай отива в прокуратурата, тя трябва да разследва

Снимка Булфото, списък

Крадат ли се бизнеси в България благодарение на прокуратурата, както разказа кино лентата " Осемте Джуджета ".

Този въпрос мощно вълнува европейските медии тъй като би довел до казус поставящ под въпрос главните фундаменти на Европейски Съюз - пазарните механизми в съюза и частната благосъстоятелност.

Премиерът Бойко Борисов реагира на въпроси за това допустимо ли е в България чиновници на правораздавателната система да откраднат имуществото на някоя компания с отговор сред " подготвен съм незабавно да се заема " и " всеки случай отива в прокуратурата, тя би трябвало да проверява ", написа

Това става единствено в границите на три въпроса от изявлението му за " Франкфуртер алгемайне цайтунг " в неделя, които са добавени в онлайн версията на диалога. Разширеният вид бе оповестен в неделя малко преди 14 часа на български на страницата на Борисов във " Facebook ".

Интервюто е траяло два часа и половина - извънредно дълго, даже в случай че се вземе поради, че е употребен преводач - а и вестникарската страница може да поеме стеснен размер от него. Но онлайн версията (тя евентуално също не съдържа цялостния разговор) има и друго заглавие - " Защо имахте пари, злато и един револвер до леглото, господин министър председател? ", до момента в който във вестника то е " Политикът, револверът и парите ".

Допълнителният текст е откакто журналистът Михаел Мартенс повдига въпроса за случая, прочут като " Осемте джуджета ". На него Брисов стартира да изяснява какъв брой добре се развиват немските вложения в България и " няма нито един проблем " с вложителите от тази страна. След което добавя: " Ако някой се включи в противозаконна активност, несъмнено, не мога да разясня, тъй като не знам нищо за това ".

 

Тук свършва отпечатаната версия на изявлението и следват 3 въпроса в онлайн версията му:

 

Всъщност немските компании не се оплакват преди всичко от правосъдната система, а от възходящия дефицит на работна ръка. Но в България въпреки всичко съществува и заплахата посредством една корумпирана правосъдна система нечие имущество да бъде отнето.

 

- Не е правилно. В България сходни случаи незабавно биха станали известни на обществеността. Ако има съответни случаи, съм подготвен незабавно да се заема с тях.

 

Случаят " Осемте джуджета " е много съответен и доста добре документиран.

 

- Като министър-председател аз работя с комерсиалните камари и постоянно съм подготвен да се срещна с немски вложители, когато нещо е на дневен ред. Престъпни действия се правят във всяка страна - членка на Европейски Съюз. Те се трансформират в случаи за полицията и следователите.

 

Разбира се, на всички места има корупция. Въпросът е какво се прави, с цел да ѝ се противостои?

 

- Арести, следствия - каквото е неотложно. Всеки случай отива в прокуратурата, която по-късно би трябвало да проверява. "

Цялата обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР