Снимка Булфото, архивКметът на София критикува президента на Република България.

...
Снимка Булфото, архивКметът на София критикува президента на Република България.
Коментари Харесай

Фандъкова: Твърденията и подхвърлянията на президента не отиват на институцията

Снимка Булфото, списък

Кметът на София подлага на критика президента на Република България. Повод за острите думи на Йорданка Фандъкова са коментари на политическа тематика на Румен Радев против партията на столичния градоначалник.

Изцяло в пълномощията на президента е да дефинира датата на изборите. Г-н Румен Радев трябва да дефинира датата, уповавам се по-бързо, с цел да може подготовката да стартира, тъй като тя не е лесна. Това разяснява кметът на София Йорданка Фандъкова по мотив разногласието за датата на изборите, по бТВ.

Най-важното е да се даде правото на всеки български жител да гласоподава, без значение дали е под карантина или не, сподели тя.
И другото е предпазването на хората, добави тя.

Твърденията и подмятанията на президента не отиват на институцията. Никога не сме получавали поддръжка от Движение за права и свободи. ГЕРБ в никакъв случай не се е съюзявала и търсила тази поддръжка, сподели Фандъкова.

С 16 милиона по-малко доходи имаме спрямо 2019 година, сподели тя.

Дали ще има актуализация на бюджета, зависи от това по какъв начин ще се развие пандемията, сподели кметът на София.

Подготвяме втората фаза на имунизирането. До петък би трябвало да имаме лист на искащите, съобщи още Фандъкова, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР