Снимка Булфото, архивГенералният директор на БНТ Константин Каменаров ще подаде

...
Снимка Булфото, архивГенералният директор на БНТ Константин Каменаров ще подаде
Коментари Харесай

Директорът на БНТ подава оставка

Снимка Булфото, списък

Генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров ще подаде оставка пред Съвета за електронни медии на следващия ден в 11 часа.

Заедно с него от " Сан Стефано " 29 ще си тръгне и членът на УС на Българска национална телевизия Валери Запранянов, оповестява Kmeta.bg.

``
реклама

В претекстовете си Каменаров ще уточни морал, почитание към институцията Българска национална телевизия, както и към чиновниците на публичната телевизия и сътрудниците си.

До кузуса се стигна поради решение на Софийски градски съд, което влиза в провиторечие със Закона за радио и телевизия и заемания от Каменаров пост.

Предстои Съвет за електронни медии да избере и.д. началник на Българска национална телевизия и да разгласи конкурс за нов титуляр.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР