Снимка Булфото, архивБившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева се

...
Снимка Булфото, архивБившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева се
Коментари Харесай

Караянчева се оплака от “лов на вещици” заради агитация в Кърджали

Снимка Булфото, списък

Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева се оплака от “лов на вещици ” в предизборната акция в Кърджали, оповестиха от пресофиса на ГЕРБ.

Заместник регионалният шеф на Кърджали Бисер Николов изисква непозволено от държавните структури в града информация за техни чиновници, ангажирани в изборната акция. Това сигнализира регионалният координатор на ГЕРБ – Кърджали Цвета Караянчева. В  писмо до шефовете на 19 институции /сред които РЗИ, РЗОК, Държавен фонд „ Земеделие “, Социално подкрепяне, Регионалното ръководство по обучение и др./ Николов е изискал в незабавен порядък да му дават описи с имената на хората, които са в отпуск за присъединяване в изборите.

Формалната причина е „ зачестили сигнали за предизборна пропаганда в работно време “. Писмото съдържа  предупреждение, че ще бъдат сезирани РИК и прокуратурата. „ Не излиза наяве обаче по какъв начин човек, който е в отпуск би могъл да организира предизборна пропаганда на работното си място или в работно време, разяснява Караянчева.

„ Свидетели сме на жестоко вмешателство от страна на служебните ръководещи в работата на териториалните служби  и на опит за политически заплашванията в навечерието на вота “, реагира остро Караянчева. 

До този миг други партии не са изпратили позиция против дейностите на регионалния шеф на Кърджали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР