Снимка Булфото, архивБебе бе изоставено на паркинг между две коли

...
Снимка Булфото, архивБебе бе изоставено на паркинг между две коли
Коментари Харесай

Изоставиха бебе на паркинг в Пловдив! Издирват майката

Снимка Булфото, списък

Бебе бе изоставено на паркинг сред две коли в Пловдив. Момченцето е намерено на улица „ Д-р Никола Ковачев ” до Централна гара от инцидентни минувачи, които незабавно са подали сигнал до незабавния телефон 112.

Според информацията до детето е имало шише с мляко, предава trafficnews.bg.

``
реклама

На място незабавно са изпратени полицейски патрул от Второ районно и екип на Спешна помощ. Лекарите открили положително общо положение на момченцето, което е на забележима възраст 5-6 месеца. То е настанено в Клиника по педиатрия  при УМБАЛ “Св. Георги ”. Уведомени са представители на отдела “Закрила на детето ”.

Полицейските чиновници са направили оглед на мястото, разпитани са очевидци.

Под управлението на Районна прокуратура – Пловдив не престават дейностите за определяне на самоличността на бебето и търсене на неговите родители или близки. Момченцето е с растеж 68 см, тъмна коса и кафяви очи. Облечено е в наследник гащеризон от полар.

На тел. 032/932-002 в дежурната част на Второ районно управление (на МВР) – Пловдив се одобряват сигнали от хората, които могат да спомагат на полицията по случая.

През 2015 година, майка изостави 9-месечното си бебе в центъра на Пловдив. Обитатели на жилищна постройка на бул. „ Васил Априлов ” в Пловдив се обадили в полицията по здрач, когато намират детето. Униформените идват на място и откарват детето в болнично заведение. След подробен обзор от педиатър то бе поето от обществените служби.

За по-малко от 24 часа родителите на детето бяха открити и арестувани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР