Снимка Булфото, архивАкция с българско участие на границата радвижи службите.

...
Снимка Булфото, архивАкция с българско участие на границата радвижи службите.
Коментари Харесай

Български шофьор заловен от румънската полиция с мигранти на границата с Унгария

Снимка Булфото, списък

Акция с българско присъединяване на границата радвижи службите. Румънската гранична полиция залови през последните 24 часа 21 незаконни мигранти от Афганистан, Пакистан и Либия при опити да преминат незаконно румънско-унгарската граница, оповестява организация Аджерпрес.

На граничен пункт Нъдлак 1 е бил тестван камион, пренасящ хранителни артикули за Чехия, ръководен от български жител. В ремаркето на камиона румънските гранични служители на реда разкрили шестима мигранти от Афганистан и Пакистан на възраст от 14 до 22 години. Мигрантите били с подадени молби за леговище в Румъния, съобщи Българска телеграфна агенция.

На граничен пункт Нъдлак 2 също в камион, ръководен от български жител, били открити седем мигранти от Афганистан: един възрастен на 21 години и шестима малолетни, на възраст от 15 до 17 години, също с подадени молби за леговище в Румъния. Камионът превозвал железни тръби за Германия.

Днес сутринта в региона на Нъдлак, на към 100 метра от границата с Унгария, румънската гранична полиция заловила в полето двама либийци, на възраст 17 и 22 години. Те възнамерявали да прекосят незаконно границата пешком.

На пункта Нъдлак 2 в камион, ръководен от румънски жител, били открити шестима мигранти от Афганистан на възраст от 16 до 21 години, също с подадени молби за леговище в Румъния. Камионът превозвал авточасти за Унгария.

Във всички случаи, за които оповестява румънската гранична полиция, мигрантите са застрашени от наказателни каузи за опит за незаконно прекосяване на държавна граница, а водачите могат да упрекнати за трафик на мигранти, показва Аджерпрес.

/24 часа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР