снимка Булфото, архив26-годишният Басри А. получи ефективна присъда от 4

...
снимка Булфото, архив26-годишният Басри А. получи ефективна присъда от 4
Коментари Харесай

Четири години затвор за дрогиран шофьор, който предизвика смъртта на свой приятел в катастрофа край Търговище

снимка Булфото, списък

26-годишният Басри А. получи ефикасна присъда от 4 години отнемане от независимост при общ режим. С присъдата на Търговищкия областен съд подсъдимият за причиняване гибелта на собствен другар и няколко междинни телесни повреди на пасажер в колата си в злополука, провокирана с превишена скорост и след  приложимост на кокаин, е бил лишен и от право да ръководи МПС за период от 6 години.

``
реклама

Съдебният акт е предписан при изискванията на кратко правосъдно разследване, откакто Басри А. признал виновността си за тежката злополука, станала на 21 август 2017 година край Търговище, прецизират от Апелативната прокуратура във Варна.

Тогава подсъдимият, който живее в Германия, отишъл с автомобила си да прибере от женитба своя прочут – 22-годишния Г. В колата се возел и 31-годишният С. При завой, покрай Търговище, с ограничаване на скоростта от 90 км в час, Басри минал със 119 км в час. Не съумял да вземе завоя поради високата скорост. Колата излязла от пътя, блъснала се и на място умрял 31-годишният С. Оцелелият прочут на Басри – 22-годишният Г., се разминал с няколко междинни телесни повреди. След произшествието Басри бил тестван за алкохол и опиати. Резултатите посочили, че е управлявал автомобила си под въздействието на кокаин.

Присъдата на Търговищкия областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР