Снимка: bTVДвама българи бяха задържани по подозрение, че са извършили

...
Снимка: bTVДвама българи бяха задържани по подозрение, че са извършили
Коментари Харесай

Гърците искат всички българи да се омитат заради убийството на остров Крит


Снимка: bTV

Двама българи бяха арестувани по съмнение, че са направили грубо ликвидиране в Крит. Жертвата е локален кардиолог, а арестуваните са българската му брачна половинка и наш служител на реда. Според гръцките управляващи преди дни той е пътувал от България до Крит, с цел да извърши убийството, предава nakratko.bg.

Петър Анастасов, който е представител на българската общественост на Крит, описа за bTV какви са настроенията на острова към българите след закононарушението.

По думите му такива случаи връщат с години обратно дребната общественост, която се пробва да се интегрира от десетилетия на острова.

Жестокостта на закононарушението пък е трансформирала отношението към българите.

Анастасов описа, че е отишъл да сервира съболезнования на фамилията на жертвата и в близост са се чували реплики като: „ Всички да се омитат от тук, да си обират багажа, да не се случи нещо “, „ Ако това беше в еди-кое си село, до момента всички щяха да са избити “. Това малко или доста води до терзание, въпреки всичко там остават да живеят българи, сподели Анастасов.

Той уточни, че не познава персонално нито жертвата, нито брачната половинка му и това, което знае, е от други хора. Те живеели в много далечен завършек на острова с дребни обитаеми места, българката не е работела след сватбата, водела разточителен метод на живот. Говори се, че е била домашна помощничка на фамилията на кардиолога и той се е развел поради нея. Говори се и за благосъстояние, за 7-цифрени суми.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР