снимка БСПНапусналите парламентарната група на БСП депутати днес са сключили

...
снимка БСПНапусналите парламентарната група на БСП депутати днес са сключили
Коментари Харесай

БСП: Отцепниците от партията сключиха сделка с ГЕРБ

снимка Българска социалистическа партия

Напусналите парламентарната група на Българска социалистическа партия депутати през днешния ден са сключили договорка с ГЕРБ. В правна комисия, извършена през днешния ден, ГЕРБ, Оперативна програма и отделилите се от Българска социалистическа партия депутати се спазариха отцепниците да крепят кворума и да гласоподават с ГЕРБ, а болшинството гласоподава да трансформират правилника на Народно събрание и да им даде права като на независима група да излъчват собствен представител да чете декларация и да им се удължава времето за изявление, оповестяват от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

" Лъсна истината за напусналите. Никакъв морал или противоречие с управлението на групата на Българска социалистическа партия не спри в основата на отлюспването, а зависимости и ползи.

Затова и те отхвърлиха да изпълнят решенията на партийните структури, които са ги излъчили и ги приканиха незабавно да изоставен и Народното събрание. Останаха в сделка с ГЕРБ и за персонална полза.

Така напускането се потвърди не като намаляване на Българска социалистическа партия, а като очистителен развой от задкулисие и сделки ", пишат още от пресцентъра на партията в известие до медиите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР