Снимка: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът на Република България Бойко Борисов ще

...
Снимка: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът на Република България Бойко Борисов ще
Коментари Харесай

МС: Бойко Борисов ще продължи да изпълнява своите задължения, въпреки че е заразен с COVID-19. Не се налага вицепремиер да го замества

Снимка: Бойко Борисов, фейсбук

Премиерът на Република България Бойко Борисов ще продължи да извършва своите отговорности, макар че е инфектиран с ковид.

Не се постанова вицепремиер да замества министър-председателя Бойко Борисов в осъществяването на работните му отговорности,  съобщиха от Министерския съвет, написа

" Във връзка с голям брой медийни запитвания по отношение на позитивния PCR тест на министър-председателя Ви осведомяваме, че и все още министър председателят Бойко Борисов извършва работните си отговорности и е в непрекъсната връзка с членовете на Министерския съвет ", пишат от пресслужбата на държавното управление.

" Министър-председателят има общо неразположение и не се постанова вицепремиер да го замества, каквато е процедурата при положение на по-сериозно утежняване на здравословното положение на премиера ", прецизират от пресцентъра на кабинета.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР