Снимка: Алексей Навални, фейсбукРуският опозиционен политик Алексей Навални каза днес,

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукРуският опозиционен политик Алексей Навални каза днес,
Коментари Харесай

Алексей Навални благодари на пилотите и парамедиците, които са му спасили живота

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Руският опозиционен политик Алексей Навални сподели през днешния ден, че дължи живота си на водачите, които са създали изключително кацане предишния месец, откакто е колабирал, и на парамедиците, които по думите му са диагностицирали отравяне и са му инжектирали атропин, оповестява Българска телеграфна агенция.

Навални благодари на своите " непознати положителни другари " в следващия си пост в " Инстаграм ". " Доколкото разбирам... проектът на убийците е бил елементарен: да ми призлее 20 минути след политане, а след още 15 минути да припадна ", сподели Навали, който колабирал малко след политане от сибирския град Томск на 20 август.

" Медицинска помощ няма по какъв начин да ми се окаже и аз не преставам пътуването в черен найлонов чувал на последния ред седалки, ужасявайки пасажерите, отиващи до тоалетна ", добави той с типичния си черен комизъм. Четиридесет и четири годишният Навални благодари на водачите, че са отклонили самолета към град Омск, макар че на летището там е бил подаден сигнал за бомба.

Той отдаде и дължимото на медицинските чиновници на летището и екипа за незабавна помощ, които " не са споделили никакви неистини за диабети и така нататък, а незабавно и ясно са споделили: " Това е отравяне " и са ми дали доза атропин ".

Появява се спорна информация по кое време и къде е бил инжектиран атропин - лекарство, употребявано при отравяния с нервнопаралитични субстанции и пестициди. Според медицински специалисти това вероятно е избавило живота му.

Източници споделиха по-рано пред Ройтерс, че парамедиците са му били инжекции, само че не с атропин и че този медикамент му е бил инжектиран по-късно, когато е бил признат в болница в Омск.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР