Снежното бедствие, комбинирано с топлата есен, доведе до много паднали

...
Снежното бедствие, комбинирано с топлата есен, доведе до много паднали
Коментари Харесай

Какво да правим, ако автомобилът ни е повреден след природно бедствие

Снежното злополучие, комбинирано с топлата есен, докара до доста паднали дървета и счупени клони в страната. В София обстановката се оказа извънредно тежка. Какво да вършим, в случай че автомобилът ни пострада в резултат на злополучие.

На първо място - в детайли изложение на случилото се, огромно ли е дървото, има ли потърпевши, както и точна локация на случая , изясни основният специалист в дирекция " Зелена система " към Следствен отдел към окръжна прокуратура Сиана Хлебарова в ефира на.

За последните 48 часа са обработени над 160 сигнала за паднали дървета и клони на територията на София, посочи зам.-директорът на „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична община Кристиян Иванов. Той прикани жителите при сходни случаи да оказват помощ на спешните екипи.

„ Основната причина от началото на бурята да падат толкоз дървета е, че те към момента се намират във вегетация, короните им са зелени и насъбраната снежна завивка върху тях нарушава тяхната резистентност ”, изясни основният специалист в дирекция " Зелена система " към Следствен отдел към окръжна прокуратура Сиана Хлебарова.

Тя помоли, когато хората подават сигнал за случай, да разказват оптимално в детайли какво виждат – огромно ли е дървото, има ли потърпевши, къде е паднало, с цел да знаят какви екипи да изпратят на място.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР