Снахата на Илияна Йотова се е захванала с ново начинание,

...
Снахата на Илияна Йотова се е захванала с ново начинание,
Коментари Харесай

Снахата на Илияна Йотова върти онлайн бизнес

Снахата на Илияна Йотова се е захванала с ново начинание, откакто дълго време бе без работа, разбра HotArena.

Кристиана, която е омъжена за единствения наследник на вицепрезидента - Марин, върти търговия в онлайн пространството. Младата госпожа Йотова е почнала да твори и продава картини за бебета, които майките се надпреварват да купуват за детските стаи на своите отрочета. Като нищо снахата на Йотова да е на бебешка вълна и скоро да се готви да я прави баба, щом е решила да се развива в тази бизнес ниша. Кристиана обаче към момента няма учредена компания на свое име, защото предпочитала първо да й тръгне с начинанието. 

По-сериозните приходи носел в фамилията синът на вицепрезидента. От година и 8 месеца Марин е управител на огромен клон на Пощенска банка. Преди това пък изкара близо 4 години на прекрасен пост в конкурентна банка - Пиреус. Отдавна не разчитал на финансовата поддръжка на родителите си, а най-скъпата му инвестиция е автомобил БМВ. Марин е кадър на влиятелния английски университет в Уестминстър, само че е измежду малцината ВИП наследници, върнали се да градят кариера на родна земя. 

През предишното лято той и обичаната му Кристиана подвигнаха обилна женитба. Тържеството бе на 5 септември в 5-звездния комплекс на Валентин Златев " Риу Правец ". Събитието коствали близо 100 хиляди лв., а половината била за гощавката на гостите. Церемонията почетоха близо 200 души, измежду които и Румен Радев и брачната половинка му Деси, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР