Смятаният за сигурен нов на Герена Делано Вианело ще се

...
Смятаният за сигурен нов на Герена Делано Вианело ще се
Коментари Харесай

Нидерландски халф се разбра с Левски

Смятаният за сигурен нов на " Герена " Делано Вианело ще се причисли към Левски малко след началото на подготовката, написа " Тема спорт ". " Сините " ще започват заниманията си на 4 юни, събота, от 18:00 часа, а нидерландският халф ще се причисли към новите си съотборници при започване на идната седмица.

Причината за това е, че полузащитникът ще има финален ангажимент към Спарта Ротердам. В момента 19-годишният състезател се състезава във втория тим на клуба, който се подвизава в третото равнище на нидерландския футбол, и последният дуел от шампионата е в събота против Шевенинген. На 28 май Вианело игра при провалянето на Спарта от Рийнсбургсе Бойс с 2:1, като отборът му се намира на петата позиция във краткотрайното класиране.
 Радост на
Радост на " Герена ": Левски ще раздава по 1000 лв. награда за победа и през новия сезон

В Левски и през новия сезон ще имат мотив за финансова наслада

Делано Вианело е постигнал съглашение с Левски и ще премине като свободен сътрудник на " Герена ". Той пасва в профила на Станимир Стоилов, който желае да притегля млади и перспективни млади играчи, които след това да бъдат продавани за положителни суми в чужбина. За момента се чака Вианело да се конкурира с Андриан Краев и Филип Кръстев в средата на терена, само че към момента вторият не е на 100% сигурен, че ще остане на " Герена ", откакто се водят договаряния със Сити Груп за оставането му чартърен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР