Смята се, че американската армия е ударила тази нощ цели

...
Смята се, че американската армия е ударила тази нощ цели
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: САЩ започнаха атаки срещу цели в Сирия като отмъщение за смъртта на трима войници

Смята се, че американската войска е блъснала тази нощ цели в Източна Сирия в ответна акция, откакто трима американски бойци бяха убити при нахлуване с дрон в Йордания, което съгласно Пентагона е осъществено от подкрепяни от Иран милиции.

Смята се, че американските сили са направили въздушна бомбардировка, като Сирийската обсерватория сподели на Sky News Arabia, че те са били осъществени „ в региони сред Ал-Букамал и Ал-Маядин в източна Сирия. "

Ударът идва откакто американски чиновници признаха, че са одобрили поредност от удари против ирански цели в Сирия и Ирак, като възмездие за първия съдбовен удар нахлуване против Съединени американски щати, откогато войната в Ивицата Газа стартира на 7 октомври. Източници, които приказваха с CBS News, споделиха, че ударите ще се проведат в продължение на няколко дни, като метеорологичните условия ще диктуват по кое време ще бъдат нанесени.

На брифинг за пресата в четвъртък министърът на защитата Лойд Остин приказва за евентуални ответни дейности против Иран, като сподели:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР