Смях, изтънчено гурме, френски рокендрол и български соул – вижте

...
Смях, изтънчено гурме, френски рокендрол и български соул – вижте
Коментари Харесай

Какво да правим този уикенд ?

Смях, изискано гурме, френски рокендрол и български соул – вижте с какво ще ни изненада градът този уикенд!

7 февруари, петък

Петък вечер е време за рокендрол, тъй че не пропускайте да се отбиете в Stroeja (ул. Леге 10). Там от 22:00 ще забият българската инди рок група Jeremy? , а след тях на сцената излизат французите от Last Train . Вратите отварят в 20:00, билетите са по 12 лева от мрежата на Eventim и 15 лева на входа на клуба.

View this post on Instagram
A post shared by JEREMY? (@jeremyband) on Jun 13, 2019 at 2:01am PDT

За по-носталгично настроениете пиано бар Синатра (бул. Арсеналски 5) кани на концерт-трибют, отдаден на незабравимия Тодор Колев . Вечерта е бъде самобитен поклон към обичаните от генерации песни и функции на Тодор Колев, трансформирали се в същинска класика и поднесени по най-класическия метод. Началото е в 22:00, а входът е против 20-25 лева

 тодор колев БГНЕС

8 февруари, събота

Три изключителни диви ще пеят на Saturday Night Live Sessions тази събота в Зала 3 на НДК. Силното вокално наличие на Белослава, Алекс Раева и Desy ще бъде подплатено от едни от най-хубавите български музиканти, тъй че се подгответе за първокласен чил навън, грациозен джаз, фънк, трип-хоп, брейк бийт, сетивен соул в музикалната сесия, която ще включва три неповторими сета. Началото е в 19:00 (вратите се отварят час по-рано), а билетите са по 35 лева от мрежата на Eventim.

 Белослава Личен списък

За всички фенове на гурме опитите ресторант Кръг (ул. Шейново 4) предлага кулинарен театър на петте сетива, отдаден на усети с кафе и какао . Очакват ви 6 степени, сътворени от 3 гения: Мартин Русев – меса, Мартин Николов – зеленчуци, и Силвия – десерти. Ако желаете да опитате крудо от фагри, пъдпъдък с черен трюфел, сорбе от диви череши и шоколадов мус, заповядайте в ресторанта в 19:45 против 139 лева за куверт.

 храна iStock

9 февруари, неделя

Знаете ли какво е сладостен суджук? А кои са седемте подправки? Елате на една невероятна разходка по улица Цар Симеон и си подарете странствуване за сетивата с Food and Spices Walking Tour ! Собственици на няколко арабски магазинчета, пекарна и ресторант ще ни отведат на местата от които идват, представяйки ни свои обичани подправки, храни и предписания. Разходката ще се организира в неделя от 14:00 и е безвъзмездна, само че е нужна предварителна регистрация.

 подправки Pexels

„ Животът от нещата “ е алманах с не по-малко от 10 истории, които нямат никаква рекламация да дават отговор на екзистенциални въпроси за произхода и смисъла на живота. Творбата е отдадена на едни от най-големите провокации пред живота на актуалния българин – качването и пътуването в рейс 72, взимането на колет от митницата на улица Веслец, страховете от ваксини... Заповядайте в неделя в Black Flamingo Bar (ул. Граф Игнатиев 6), където разкази от книгата ще четат самата Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, Оля Антонова, Гери Турийска, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов и Китодар Тодоров. Вратите отварят в 19:00, началото е в 20:00, а билетите са по 12 лева от ticketportal.bg или по 15 лева в деня на събитието.

 животът от нещата Пощенска кутия за приказки

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР