Смолян. Приех номинацията да бъда включена в листата на ПП

...
Смолян. Приех номинацията да бъда включена в листата на ПП
Коментари Харесай

Инж. Екатерина Гаджева, ГЕРБ: Преследвам целите си с упоритост, не се плаша от трудностите и ежедневно се стремя да надграждам себе си

Смолян. Приех номинацията да бъда включена в листата на Политическа партия ГЕРБ с признателност, само че и с голяма отговорност към тези, които ми се довериха. Винаги съм се стремяла да бъда почтен и обективен човек, да одобрявам всички хора като равни. Поемам задължения, единствено когато знам, че мога да ги извърша. Това съобщи инж. Екатерина Гаджева – претендент за депутат от Политическа партия ГЕРБ за област Смолян, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян .

Що се отнася до въпроса за какво се кандидатирам за депутат - това е предизвикателство за мен. Реализирала съм се и на професионално равнище, и в персонален проект. Смятам, че е настъпил моментът, в който обществената отговорност би трябвало да надделее, разясни инж. Гаджева.
„ През годините съм заемала експертни и управителни длъжности в държавната администрация. Работя в изключително динамична среда, в която всекидневно се ползват голям брой нормативни актове. Добре познавам стопанската система в региона - от работещите предприятия до новите хрумвания и капиталови планове. Поддържам добра връзка с браншови и неправителствени организации и се стремя да реализирам оптималната задоволеност и баланс с опазването на околната среда. Доказала съм, че преследвам задачите си с непримиримост, не се тревожа от компликациите и всекидневно се стремя да надграждам себе си. Приоритет в работата ми ще бъде районното развиване и търсене на обосновани и механически верни решения за нашия регион. Ще се боря за целенасочена политика и в допълнение финансиране за Смолянска област, която като планинска е в по-неизгодна позиция спрямо останалите региони в страната “, означи инж. Гаджева.

Тя добави, че през последните години държавното управление е потвърдило ангажираността си към Родопите и са били финансирани редица планове. По думите й се е подобрила цялостната инфраструктура.
" Но персонално аз мисля, че можем да бъдем още по-активни, търсещи, предлагащи и отстояващи ползите си. При ръководството на кабинета Борисов търсенето на поддръжка за района е блъскане на отворена врата. Нека дадем късмет това да продължи и да си сложим още по-високи цели, тъй като съм уверена, че ще ги осъществяваме! За България в новия програмен интервал 2021-2027 година „ зелените политики ” са изведени с приоритет. Това е предизвикателство пред мен, тъй като фокусът би трябвало да е индивидът, само че в една чиста и здравословна заобикаляща ни среда. Сигурна съм, че всички претенденти, които търсят доверието на гласоподавателите, потеглят с готовност за позитивна смяна. Но тук идва въпросът за моженето и знанието по какъв начин да постигнеш задачите си. Ние, от Политическа партия ГЕРБ, сме потвърдили, че желаеме, можем и знаем по какъв начин да го създадем, добави инж. Гаджева.

Инж. Екатерина Гаджева е родена на 13 юни 1974 година Завършила е Лесотехническия университет, магистър-инженер със компетентност „ Екология и запазване на околната среда “. Трудовият й стаж е 23 години, 22 от които в Регионалната ревизия по запазване на околната среда - Смолян, а една година като еколог в частния бранш. От 6 години е шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда, в чийто териториален обсег влизат всички общини на Смолянска област, както и общините Лъки (област Пловдив), Сатовча (област Благоевград) и Ардино (област Кърджали). С опит в създаването и ръководството на европейски планове. Участвала е в редица образования и специализации, свързани с запазване на околната среда, обмисляне и стабилно развиване. Екатерина Гаджева е втори мандат общински консултант от гражданската квота на Политическа партия ГЕРБ, ръководител е на Постоянната комисия по териториално устройство, общинска благосъстоятелност, екология, земеделие и гори в Общински съвет – Смолян. Семейна е, майка на две дъщери.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР