Смолян. Моята мотивация са приоритетите, които винаги съм си поставял

...
Смолян. Моята мотивация са приоритетите, които винаги съм си поставял
Коментари Харесай

Денислав Костов: ГЕРБ се вслушва в гласа на всеки човек от планината и селото до големия град

Смолян. Моята мотивация са целите, които постоянно съм си поставял в служебната ми активност. Мисията ми е отбрана ползите на дребните, дребни стопанства от планинските региони. Това съобщи Денислав Костов – претендент за депутат от Политическа партия ГЕРБ за област Смолян, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян .

" Личният ми ангажимент ще е да работя за поддръжка на земеделските стопани. Те се нуждаят най-много да доближава бърза и съответна информация до тях. Да се улесни процесът на кандидатстване по другите схеми и ограничения. Посредством тези дотации те да усилят надлежно и приходите си. Очаквам да бъде подкрепена обединението ГЕРБ-СДС на регионално и на национално равнище, поради всичко, което успяхме да създадем в последните години ", означи Костов.

„ Конкретно в моя сектор беше солидна поддръжката за секторите земеделие и отглеждане на животни. Доста хубави неща се случиха и по Програмата за развиване на селските региони по общини. Това ни дава тласък да продължим в посоката, в която сме се отправили. Според мен ГЕРБ би трябвало да остане на кормилото на властта, тъй като сподели, че може да ръководи пандемични времена, в рецесии – финансови, стопански и политически. Тя несъмнено построи добър административен потенциал “, уточни Костов.

" ГЕРБ се вслушва в гласа на всеки човек от планината и селото до огромния град. Всичко, което е реализирано, е с доста работа и резултатите са забележими за всички ", акцентира Костов

Денислав Костов е роден на 21.08.1983 година Бакалавър е от УНСС по информатика. Магистър по счетоводство. Втора магистратура - " Европейски специалист по земеделие и селски региони ". Директор на ОД на Държавен фонд " Земеделие " - Смолян. Работил за малко в отдел " Координация и административен надзор " към Област Смолян. Семеен, с две деца.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР