Смолян. Изпълнителите на първата част от Интегрирания воден проект на

...
Смолян. Изпълнителите на първата част от Интегрирания воден проект на
Коментари Харесай

Изпълнителите на част от „Интегрирания воден проект на агломерация град Смолян“ показаха първата завършената улица

Смолян. Изпълнителите на първата част от „ Интегрирания воден план на агломерация град Смолян “ демонстрираха приключената улица „ Надежда “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян . Представителят на изпълнителя ДЗЗД „ Пашмакли “, Васил Ангелов съобщи, че хората, живеещи на улицата са удовлетворени, че методът към жилищата им към този момент е приключен, след подмяната на тръбите. От своя страна жителите обявиха, че са признателни на изпълнителите, защото за малко време улицата е възобновена.

„ Тя води до към 15 къщи. Кварталът не е огромен, само че в доста малко време изпълнителите се оправиха “, съобщи един от живеещите на ул. „ Надежда “. Васил Ангелов посочи, че имат подаден график за асфалтирането на улиците, по които се работи в Смолян, който би трябвало да стартира от 9 юли, само че са го почнали с към два месеца по-рано. „ Асфалтираме готовите сектори и най-много по републиканската мрежа, тъй като те са по-спешни. Времето е неприятно и дъждовно и се позабавиха нещата, само че от на следващия ден стартира подаване на асфалт и поетапно ще се асфалтира, като се надяваме на седмица да има по една приключена улица “, разясни Ангелов. Той добави, че ще се асфалтират траншеите, върху които е работено, а не задачите улици, защото планът, който се извършва е воден, а не за асфалтиране.

По думите на представителя на фирмата-изпълнител, сега осъществяването на тяхната част от плана за водата е приключен на 70 %, а канала е на 65 %. „ Нашите планове са до края на годината да приключим, като срокът ни е до идната Коледа. Създаваме дискомфорт на хората, само че имаме повече групи, с цел да можем по-бързо да приключим. Така е заложено по план, който е утвърден и ние сме длъжни да го изпълняваме както е заложено “, сподели още Васил Ангелов.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР