Смея да твърдя, че голяма част от потърпевшите съвременни female

...
Смея да твърдя, че голяма част от потърпевшите съвременни female
Коментари Харесай

Ранният Карбовски: Всеки мъж е опитвал да рейпва


„ Смея да настоявам, че огромна част от пострадалите модерни female постоянно вземат участие във личното си обезчестяване. “

(Не)очакваното се случи – придвижването #metoo покълна и в България. Първият, посочен като принудител, е журналистът Мартин Карбовски, а първата, отправила обвиняване, е дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз.

Цитатът първоначално е изваден от текст на Карбовски за списание „ Егоист “. Без да твърдим, че обвинителката му е права, си припомняме някои от текстовете, които е писал преди към 20-ина години. Доста е разсъждавал ранният Карбовски по въпроса за оралната обич (по думите на Мегз, точно това е желал той от нея, а и от други дами, които срещал около работата си). Ето няколко абзаца, които показват позицията му по въпроса, както и равнището на почитание, което изпитва той към женския пол.

Карбовски за оралния секс

" От американските филми е ясно, че най-хубавата обич е тази обич, която се прави с минимум думи, никакви пари, без изпитание, без предумисъл и нормално е в унисекс-тоалетната на бензиностанция в средата на Средния Запад. В този смисъл свирката е квинтесенция на половия мързел! Еманация на половата безрезервност! Тя е съсредоточената наслойка на половото развиване при елементарната жена, която би трябвало да бъде разтърсена душевен до достигането на ново положение на непоклатимост. Това положение на непоклатимост е едностранното наслаждение, мъжкото изтичане, Авторитарния Оргазъм!

Неведоми са пътищата на свирката. Ако след хиляда години науката разгадае човешкия мозък, ще и трябват още толкоз с цел да бъде оценен и женския мозък и по какъв начин той стига до концепцията за съпричастие от подобен вид. Точно този вид съпричастие –естетически несъвършен, унизително-подчинителен и провокиращ носоглътката. "

Карбовски за отношенията male – female

" Единственото, което е хубаво у мъжете, е, че знаят какво желаят. Най-тъпата и нелогична линия при тях е обаче заблудата, че заслужават това, което желаят. Мъжете вървят по улицата и им се е*е, та две не виждат. Мъжете имат вяра откровено, че и при дамите е по този начин. Като виждам по какъв начин се облича актуалният female си мисля, че мъжете са прави ненапълно. Докато в природата мъжките са с по-красивите пера и гриви, то в човешкия свят женските са склонни да набучат перо в задника си – единствено и единствено да бъдат видяни, единствено и единствено да им се предложи секс. И цялата работа за това – дамите да могат да отхвърлят.

Male не са толкоз тъпи и задръстени, че да седят в тъмното та аджеба някоя заблудена жена да мине. Мъжете изнасилват най-много не като акт на облекчаване, а като акт на пренебрежение към другия пол, който има смелостта да се държи неуместно.

Чувам по какъв начин феминисти и феминистки вият против луната. И за тях, и за естествените хора истината е една: Male – това е една свиня, която желае да чука. Единственият метод female да избегне нежелания секс е да не дружи с него и да не е там, където я изнасилват. Проста работа. "

Карбовски за изнасилването

" Всеки мъж е опитвал да рейпва – най-малкото поради алкохол или най-малко тъй като Кърт Кобейн и Слави Трифонов пеят сходни песни. Аз съм се опитвал да насилям жена два пъти. Едната се споделяше Ваня и беше на моя таван към 02 часа Автомагистрала. Беше забавна с това, че беше пуснала на историка Андрей Пантев. Някак си разумно ми изглеждаше, че щом е пуснала на него, би трябвало да пусне и на мен – да не приказваме, че се познавахме интимно и отпреди. Тази жена се разрева и се скъса да ме постанова с юмруци, до момента в който аз по най-глупавия концентриран метод несполучливо се пробвах да застана сред стиснатите й като зъби красиви крайници.

Вторият път изобщо не си припомням името на девойката, само че тя беше извънредно тъпа и в действителност ме харесваше. Заведе ме у тях и легна до мен. После, на анализа, тя ми сподели, че не ми е давала знак за секс, тъй като била легнала с нощница. „ Бахго, – ще кажат Четиримата Трудоваци, – даже на нощницата да има надпис на британски, че тази нощница е знак – отново немоа да му повервам… “ Не ме е позор да си призная, че бях пребит от тази млада девойка – тя ми скъса сакото и искаше да ме удря с ютия. За първи път в живота ми, ме беше боязън, че някой ще ме наръга с нож.

За първи път разбрах, че насилието е като снежен човек по надолнище. Не е ясно къде стартира лавината и къде снежният човек просто си се търкаля. За разтуха на феминистите и феминистките ще кажа, че синините на сутринта по мене и по нея бяха еднакъв брой. "

Равен брой синини. Поразсъждавайте малко над това.

Карбовски отхвърли да разяснява обвиняванията отвън правосъдната зала, където очевидно е решил да води досегашната си другарка Мегз. Публикува този къс статус и изпадна в безмълвие.

Направил съм повече от 600 кино лентата. За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено...
Posted by Мартин Карбовски on Monday, 9 November 2020
 

За край – ето какъв е главният проблем на дамите, съгласно Мартин Карбовски – фактът, че женската вагина не е с пряк достъп и би трябвало дамата сама да реши да разтвори своите крайници.

" Жените са яки в бедрата, гъвкави са, умеят да се извиват и гърчат, юмруците и ноктите им не са за подценяване, ритниците им са ужасно оръжие. А и главният проблем на мъжете е, че женските полови органи са вътре в тялото на дамата и в случай че някой доста мърда е мъчно да уцелиш дупката. "  
 Когато Маргарита си откри майстора
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР