Смени има във всички ресори, проблеми се откриват навсякъде, но

...
Смени има във всички ресори, проблеми се откриват навсякъде, но
Коментари Харесай

Съветникът Маринов: Смени има, но само Нинова вдига патърдия

" Смени има във всички ресори, проблеми се откриват на всички места, само че сякаш другите не подвигат толкоз огромна патърдия ", колкото Корнелия Нинова, заяви Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет на президента, сега консултант на служебния министър председател Гълъб Донев.

По думите му " методът е безусловно идентичен във всички ресори - какво се открива, и то не тъй като някой рови съзнателно, а тъй като са се натрупали проблеми, зависи от това какво е вършено. " Някои партии са решили да вършат акцията си посредством офанзиви към служебното държавно управление, а то няма да се явява на избори, означи проф. Маринов.

В предаването " Политически НЕкоректно " той уточни, че " с разкриването на обстоятелствата за действителното състояние " служебното държавно управление не се намесва в изборите.  " Трябва да се каже какво е ситуацията, с цел да няма недоразумения. "

По тематиката да се възобновят ли или не диалозите с " Газпром " и каква посока е възприело служебното държавно управление, Маринов съобщи:  " Това малко припомня вица за заека - за какво си с шапка, за какво си без шапка - все пердах.  " Има разлики по въпроса кое е питомното и кое е дивото. Ще стане ясно, че всички рационални, ефикасни решения се преглеждат. Нищо не е отхвърлено априори ", добави съветникът на премиера.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР