Сменен е директорът на ОД на МВР в Перник. На

...
Сменен е директорът на ОД на МВР в Перник. На
Коментари Харесай

Сменен е директорът на ОД на МВР в Перник

Сменен е шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Перник. На мястото на Димитър Попов, който в продължени на две години бе отпред на пернишката полиция, със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е назначен старши комисар Милен Тасков. Днес той бе показан пред състава на дирекцията от и.д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев.

Старши комисар Тасков работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2000 г.  Започнал е в Първо районно управление (на МВР) – Перник като шпионин и е минал през всички равнища до шеф на районното ръководството. Бил е и полицейски контрольор в районно управление (на МВР) – Радомир и шеф на полицейски сектор „ Ковачевци “. От 2019 година до момента е бил шеф на група в Регионална дирекция „ Гранична полиция ”- Аерогари. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи.

Днес той бе показан пред състава на Областната дирекция в Перник от и.д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев. Досегашният шеф Димитър Попов е преназначен на друга служба в системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР